PRIČARALI 11.333 OTROŠKIH NASMEHOV


Člani Rotary cluba Ljubljana 25, organizatorji projekta »Stopimo skupaj za naše šolarje«, ki so lani poskrbeli za lepši začetek šolskega leta šest tisočim šolarjem iz socialno ogroženih družin, so letos razveselili kar 11.333 otrok iz socialno ogroženih družin.

Šolske potrebščine v vrednosti 178.142 EUR smo slovesno predali 10.6. na dogodku na Osnovni šoli Ivana Cankarja Vrhnika. Preberite si sporočilo za javnost in oglejte si fotografije iz dogodka >>


To je bil za nas že peti projekt Stopimo skupaj, oglejte si arhiv.ZATO! igram odbojko, 14.6.2014


Zadnji dogodek v sklopu projekta je bil dobrodelni turnir “ZATO! IGRAM ODBOJKO”. Turnir smo organizirali v sodelovanju z BTC Ljubljana ter Rotaract Ljubljana Feniks in je potekal na Trgu mladih v soboto 14.6. 2014 od 9.00 ure dalje.

Čestitamo zmagovalni ekipi Soba ROOM, drugo uvrščeni Comtrade in tretje uvrščeni ekipi ERFA!

Poglejte si več informacij in fotogalerijo >>
Oddaja Stopimo skupaj za naše šolarje, 26.1.2014


»Vsaka pomoč je dobrodošla. Naj vsakdo pomaga po svojih močeh,« je to nedeljo Bernarda Žarn nagovarjala gledalce in gledalke dobrodelnega koncerta na prvem programu TV Slovenija. Koncert slovenskih glasbenikov in glasbenic ob spremljavi Big Banda RTV Slovenije je bil že drugi letošnji dogodek v okviru vseslovenskega dobrodelnega projekta »Stopimo skupaj za naše šolarje«, občinstvo pa je za otroke iz socialno ogroženih družin s klici na brezplačno telefonsko številko zbralo 54.550 evrov.

Preberite več >>
Dobrodelna predpremierna predstava "50 odtenkov njive"

 

V četrtek, 16.1.2014 smo ob 19:00 organizirali dobrodelno predpremierno predstavo »50 odtenkov njive«, ki jo je izvajal in donira naš ambasador Boštjan Gorenc – Pižama.

Preberite več o predstavi >>
S projekti Stopimo skupaj smo v zadnjih štirih letih pomagali preko 6.000 otrokom in zbrali preko 560.000 €


Ali ste vedeli, da smo v Rotary Klubu 25 v sodelovanju z RTV Slovenija doslej že štirikrat zelo uspešno izpeljali dobrodelne oddaje Stopimo skupaj? Res smo ponosni, da smo uspeli stopiti skupaj in v okviru projektov zbrali vsa potrebna sredstva, tudi z vašo pomočjo.

Preberite si več o preteklih projektih >>
Zlati donatorji


 
Krater Media ADEL IPROM  
Medijski pokrovitelj      
       
   
Linea Directa Communications Alu Alprem Rokus Klett  
 
 Veliki donatorji

Elektromontaža
Beseda, Vesna Sodnik s.p.
Ceh za smeh
Telekom slovenije
Led Tech d.o.o.
Ad partner d.o.o.

 

Donatorji

Technology-chicks.com
Terminal Studio d.o.o.
Celzija Ljubljana d.o.o.
The events, CMM d.o.o.
Žito d.d.
Lokal Carpe Diem, Ljubljana
Erfa d.o.o.
Proevent d.o.o.
Fotograf Domen Groegl